Onze relaties

Bodiax

De Bodiax Thor is de meest comfortabele Clic PVC vloer die op dit moment te verkrijgen is!

Therdex

Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Je staart naar de monumentale vloer en vraagt ​​je af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. Je realiseert je dat er niets zo mooi is als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Maar waarom voelt deze houten vloer zo comfortabel aan?
Het geheim van de Therdex vloeren. 

Hebeta

DECOREER JE HUIS MET EEN VLOER VAN HEBETA
Kies uit een brede en de meest actuele collectie Pvc, laminaat en tapijt. Met Hebeta heeft u voor iedere woonstijl een passende oplossing, van landelijk en klassiek tot modern en industrieel.

Greenflor

Realistisch, oorspronkelijk en authentiek zijn slechts enkele woorden kenmerkend voor onze ontwerpen. Het Green-Flor® vloerenprogramma biedt u een breed scala aan exclusieve, tijdloze, exotische, moderne en trendsettende ontwerpen.


Alura - Forbo

Dit is zo'n moment waarop alles klopt, het ontbijt, de ochtendzon, de muziek... en de vloer: Allura PVC stroken in visgraat gelegd. Niet van echt te onderscheiden, zó natuurgetrouw. Vergeet ook het comfort niet. En de praktische kant. Allura is in alles een zorgeloze vloer, ook wat duurzaamheid betreft. De Allura collectie bestaat uit dertig verschillende dessins: hout en steen. Alle dertig zijn ze verkrijgbaar in stroken & tegels en in Click; een systeem dat je ook perfect zelf strak kunt leggen. Dus als je nu voor de keuze staat voor een vloer die zowel prachtig als praktisch is, is dit het moment. Love Life Allura.

Uzin

Eigenschappen UZIN-KE 2000S pvc lijm

UZIN-KE 2000S is de meest gekozen pvc lijm van Nederland!

UZIN-KE 2000S is oplosmiddelvrij, zeer voordelig uitstrijkend (200-350 gram per m2) en heeft een hoge weekmakerbestendigheid.

Geschikt voor het verlijmen van PVC, vinyl en rubberbedekking.